”Unga Unders Musik” – Konsert med fri entré för skolklasser

Vi har glädjen att kunna bjuda in alla skolelever till konsert med fri entré, för barn och ungdom, med barn och ungdom från Stockholms musikutbildningar. Lilla Akademien presenterar sig och bjuder på var sin konsert med allt från hårdrock, country, klassisk musik m.m. Konserten är anpassade till en skolpublik. Artisterna gör korta presentationer och det kommer finns möjlighet att ställa frågor. Vi vill erbjuda levande musik för skolelever, som får möta morgondagens artister. Vi vill även ge utrymme för olika musik genrer och erbjuda en plattform för unga musiker att möta sin blivande publik redan nu. Först ut ärLilla Akademien och konserten äger rum på Subtopia, Loftet i samarbete med Unga Drottning Christina.

Reservera platser för din klass på: info@ungadrottningchristina.se

UNGA UNDERS MUSIK PÅ SUBTOPIA – PROGRAM

Ons 20 november kl. 14.00 – 14.40 Lilla Akademien, Klassisk musik. Rekommenderad målgrupp: Alla

Mer information klicka här

Om Subtopia klicka här

I samarbete med Unga Drottning Christina och Subtopia


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *