”Bra stämning, alla är med” på Täby Enskilda Gymnasium – turnéföreställningar.

Nytt år, nya tag. De fiktiva rollkaraktärer Viola och Amina inleder det nya året med att göra nedslag i Täby. Den interaktiva workshopen ”Bra stämning, alla är med” rör ryktesspridning och sociala medier.

Frågor som tas upp är bland annat: hur kan vi fungera i grupp, även vi ogillar varandra? Vilka orsaker ligger bakom bråk och groll? Vad spelar makt för roll? Varför gillar vi att lägga all skuld på en enda person? Vad spelar kommunikation för roll? Som alltid, spännande och intressant diskussioner om detta.

Tack Täby Enskilda Gymnasium för detta givande samarbete! Tack till Region Stockholm Kulturförvaltningen som hjälpte oss förverkliga detta. #miljö #ryktesspridning #ledarskap #gruppsammanhållning #teater

I samarbete med: Täby Enskilda Gymnasium, Alexandrina Production

Med stöd av: Region Stockholm Kulturförvaltningen

Läs mer om föreställningen genom att klicka på denna länk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *