”Månaderna” med streaming från Tegelscenen

”Månaderna” visades vid fyra tillfällen i mars med streaming. Detta direkt från Tegelscenen i Hökarängen med efterföljande samtal med artisterna. Stort, hjärtligt tack till all publik och härlig respons! Och stort, hjärtligt tack till alla som hjälpte till att genomföra dessa föreställningar i dessa tider.

Med stöd från Stockholm stad – Farsta Stadsdelsnämnd

Tack till Studiefrämjandet, Subtopia och ni som var med och förverkligade detta projekt.

#Stockholmstad #Farsta #Hökarängen #Tegelscenen #maritahallden #gratisteater #saga #teater #mim #streaming #dans #3D #antimobbning #ledarskap #gruppsammanhållning #folksaga #royalfestivals #studiefrämjandet #dit #alexandrina #AMG #miljö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *